video recepti
Kako majstori peku povrće na grillu?
Vrući ljetni dani zahtijevaju lakšu prehranu obogaćenu raznovrsnim povrćem, onu koja obiluje vodom i vlaknima te je brzo probavljiva, a ima li išta bolje od brzinskog roštilja nakon kupanja, na koji ćete poslagati svježu ribu i slasno povrće.
Sve što trebate napraviti je oprati povrće, nauljiti ga maslinovim uljem i posoliti.
Vezane vijesti
-
Kremasta i osvježavajuća salata s tjesteninom.
-
Ovo neobično povrće potječe iz sjeverne Europe i do prije 500 godina nije bilo poznato, a u SAD je dospjelo tek u 19. stoljeću.
-
-
Odličan je za ljubitelje gin-tonika, a lako se priprema kod kuće.
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
-
Topla čokolada jedan je od omiljenijih toplih napitaka diljem svijeta, posebno u hladnim zimskim mjesecima. Bogatog, kremastog okusa i intenzivnog mirisa čokolade, ovaj napitak pruža utjehu i toplinu te budi osjećaj nostalgije i zadovoljstva.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
Reci što misliš!