Lifestyle

Kozmetika

Hello Kitty Make-up

Hello Kitty Make-up

'The Hello Kitty Colour Collection', 'The Hello Kitty Kouture'.

Kozmetička kuća MAC sklopila je suradnju s tvrtkom Sanrio Consumer Products kako bi kreirala Hello Kitty liniju šminke. Linija će krenuti s web prodajom u veljači, a dva dana nakon i u Sjevernoj Americi, dok će ostale zemlje moći kupiti Hello Kitty šminku u ožujku.

''MAC je crpio pop kulturu od kada je brand osnovan. Ovo je seksi i nevina modna linija i istinski je trenutak za MAC. U ovo vrijeme svima dobro dođe malo zabave - i malo Kitty,'' izjavio je John Demsey, predsjednik grupacije Estee Lauder Cos. Inc.

''Ovo partnerstvo nije iznenađenje. Mi služimo ljudima koji se vole poigravati sa šminkom,'' izjavio je o suradnji Jame Gager, potpredsjednik i kreativni direktor MAC-a.

Dok u mnogim licencnim suradnjama davatelj licence prodaje svoj sustav poslovanja, u ovom slučaju je MAC izravno pristupio tvrtci Sanrio. ''Nikada prije se nisu bavili šminkom i bio sam siguran da bi sve žene, koje već posjeduju nešto od branda Hello Kitty, htjele imati njihovu šminku,'' izjavio je Gager.

''Oduševljeni smo što ćemo surađivati s brandom koji djeli našu viziju ponude inovativnog i autentičnog iskustva našim vjernim kupcima,'' izjavila je Janet Hsu, predsjednica Sanria.

Iako je predviđeno da se kolekcija prezentira na profinjen način, u MAC-u se nadaju svidjeti mlađim kupcima s dvije nijanse balzama za usne. Inače, Hello Kitty ponuda se dijeli u dvije kolekcije: 'the Hello Kitty Colour Collection' i skuplja 'the Hello Kitty Kouture'.

No John Demsey obećaje da ovo nije kraj iznenađenjima. ''U ponudi će biti još više proizvoda u naredna tri mjeseca.''

Više na Moda.hr


Reci što misliš!