Lifestyle

Moda

Gole žene

Gole žene

Stvar je samo volje

Iako je Jaime Pressly u životu dala sve od sebe kako bi zasjala na glumačkom planu, postala je poznatija po lijepo oblikovanom tijelu na kojem u teretani radi svaki dan. Nakon što je osvojila titulu najseksi tijela Hollywooda, Jamie se pojavila na naslovnici američkog magazina Shape koji djevojke uči kako oblikovati svoje tijelo i živjeti na najzdraviji mogući način, prenosi Index.hr.

Jamie se tako ne jednom pojavila na nekoj naslovnici koja govori o oblikovanju tijela. Kad je njezino tijelo bilo proglašeno najbolje oblikovanim podno Svete šume, na drugom se mjestu našla Jennifer Aniston, koja se nedavno također fotografirala obnažena, samo s kravatom oko vrata. Na trećem je mjestu bila Cameron Diaz koja svoju liniju održava surfajući kalifornijskim valovima.

Jamie nerijetko ističe kako za razliku od većine holivudskih glumica i ljepotica, ne vjeruje da seksepil vrišti iz tijela tankih poput breze, već oblina koje se mogu dobiti vježbanjem. "Nevjerojatno, ali žene svakodnevno jamraju kako su nezadovoljne svojom linijom. Pred televizorom!

Onda slušam kako imaju malu guzu, kako su se ružne rodile i slično. Vi pravilnim vježbanjem možete povećati što vam se ne sviđa, guzu primjerice, i isto tako smanjiti neželjene dijelove, struk primjerice. Zapravo, to je sve tako jednostavno, stvar je samo volje", odgovorila je Jamie jednom prilikom na pitanje kako joj uspijeva biti tako zdrava i lijepa.

31-godišnja Jaime je dobitnica Zlatnog globusa, Emmyja i pohvala za manekenski rad. Trenutačno je se može vidjeti u seriji "Moje ime je Earl". U kolovozu 2006. godine se zaručila se za DJ-a Erica Calvoa s kojim je do tada bila prijateljica devet godina. Kad ne radi, ili ne trenira, Jamie je vjerna posjetiteljica losanđeleskih noćnih klubova. S Ericom ima i jedno dijete, Dezija Jamesa Calvoa, kojeg je rodila 11. svibnja prije dvije godine u Cedars-Sinai Medical centru.


Reci što misliš!