Lifestyle

Moda

Topshop ljeto by Kate Moss

Topshop ljeto by Kate Moss

Relativno "novopečena" dizajnerica, a dotad poznata 'samo' kao supermodel

Sumnjamo da Kate Moss crta i smišlja modele, a još manje da se bori s krojačima kako izvesti baš tu zamisao, no uspjeh joj se ne može poreći što god radila i čega se god dotakla.

Relativno "novopečena" dizajnerica, a dotad poznata 'samo' kao supermodel, Kate Moss predstavila je kolekciju za Tophop ljeto 2009. Više je nego očigledno kako je suradnja Kate Moss i Topshopa i više no uspješna kada Kate već nekoliko sezona potpisuje svoju liniju za britanski high street brand.

A nova se kolekcija razlikuje od dosadašnjih i to poprilično. Dok su prijašnje počivale na glam rocku i uglavnom glazbenim smjerovima kao inspiraciji, ova kolekcija kao da je nastala dok je Kate jednom negdje pila čaj s Marc Jacobsom. On je smišljao za Louis Vuitton, ona za TopShop.

Marc Jacobs odradio je posao puno temeljitije, no i u kolekciji Kate Moss za Topshop uočljiv je utjecaj Afrike, plemena i afričkih savana. Glomazan nakit vrlo je bitan dio kolekcije, prevladavaju životinjski printevi, a modele naravno reklamira sama Kate.

Sigurni smo kako će obožavateljice ovog branda doći na svoje, jer je odjeća nosiva i u skladu s trenutnim modnim smjernicama. Baš onako kako smo navikli od Topshopa i njemu sličnih brandova.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!