Lifestyle

Moda

Neuredna Britney tjelohranitelje povela u šoping

Neuredna Britney tjelohranitelje povela u šoping

Britt se skockala i odlučila preuzeti život u svoje ruke

Vruću robu Britney Spears paparazzi prate i kad ide u dućan po namirnice, dokaz su ove fotografije koje nam stižu iz Los Angelesa, gdje pop princeza živi i trenutno prebiva. U lokalnom supermarketu Britney se ponašala nonšalantno, nimalo u maniri zvijezde kakva je, a ono što ju je jučer razlikovalo od ostalih Kalifornijki jest to da je razgolićena Britt sa sobom u šoping povela tjelohranitelje, koje si čak i u Los Angelesu mogu priuštiti rijetke sretnice.

Prošli tjedan zabavila je paparazze koji su je pratili na izletu u tvornicu slatkiša gdje se Britney raspištoljila i u jedno poslije podne na čokoladice spiskala više od petnaest tisuća kuna, a na izlasku (imala je oko desetak vrećica) jednu od njih ostavila je fotografima koji su strpljivo čekali pjevačicu i njezinu obitelj da iz tvornice izađe. Na njihovo oduševljenje, Britt im se obratila, dobacujući im: "Hej, dečki", što njezinim sinovima i dečku Jasonu Trawicku nije bilo nimalo neobično - navikli su na njezine ispade.

A ispada u Britney Spears sve je manje - nakon što je javnosti priuštila nekoliko živčanih slomova popraćenih televizijskim kamerama, Britt se skockala i odlučila preuzeti život u svoje ruke. Njezina povratnička turneja "Circus" ipak nije pokupila kritike mlako raspoložene struke, ali su je zato obožavatelji dočekali raširenih ruku, gdje god je nastupala. U "Circus" se uključio i najpoznatiji celebrity bloger Perez Hilton, koji je sa zlatnom djevojkom holivudskih brežuljaka godinama bio u stalnom ratu.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.


Reci što misliš!