Lifestyle

Moda

Nekada i sada - transformacije zvijezda

Nekada i sada - transformacije zvijezda

Film "Titanic" vinuo je glumicu Kate Winslet u sam holivudski vrh

Promjena trendova, ali i mnogo više novca na bankovnim računima sa sobom donosi bolju garderobu i stručnjake koji će učiniti sve kako bi zvijezde super izgledale. Transformacije u izgledu zvijezda ponekad su nevjerojatne, a nerijetko se dogodi da svojim očima ne vjerujete kad vidite kako je primjerice Eva Longoria koja danas plijeni svojim profinjenim i istančanim ukusom za lijepo i elegantno nekada nosila raskopčano 'patchwork' odijelo boje senfa na golo tijelo... Brrrr!

Promjene koje doenosi novac uglavnom su pozitivne, no i tu može biti iznenađenja. Ne znamo kome ove zvijezde zahvaljuju za svoju transformaciju, ali znamo kako neki stilisti uistinu vrijede zlata! Uvjerite se i sami!

Kate Winslet

Film "Titanic" vinuo je glumicu Kate Winslet u sam holivudski vrh. Zbog problema s težinom, lošeg make-upa i krivog odabira odjeće Kate je ostavljala dojam provincijalke koja se svim silama trudi podariti gledateljima dašak glamura. No, to joj nije polazilo za rukom! Danas Kate vrti sasvim drugu priču. Fantastična frizura, profinjen odabir odjeće i lijepa boja kose donose transformaciju koje se nitko ne bi posramio.

Prva fotografija nastala je na dodjeli Zlatnih Globusa 1998. godine kada joj je pratnja na crvenom tepihu bio partner iz filma "Titanic" Leonardo Di Caprio. Desetak godina poslije premijera filma "Revolutionary Road". Isti partner na filmu, isti partner na crvenom tepihu i mnogo bolji izgled.

Jessica Simpson

Nije da nam je najdraža osoba kada govorimo o modi, ali se atraktivan izgled Jessice Simpson koji mami muške uzdahe ne može poreći. Duga plava kosa zamijenila je nešto prirodniju nijansu iz prošlosti, dok mala crna haljina zamjenjuje pomalo zastrašujući komplet majice i hlača crvenkastog životinjskog printa. Iako je leopard nosila prije devet godina, danas je odana seksi crnom izgledu, kojoj joj, vjerujemo da ćete se složiti, mnogo bolje stoji.

Katherine Heigl

Ogromnu transformaciju doživjela je Katharine Heigl. Prilično daleke 1995. godine preplanula Katharine nosila je haljinu jeftinog izgleda i iscrtavala rub usana olovkom vidljive nijanse. No, prošlo je petnaest godina i trud uložen u njezin izgled potpuno se isplatio. Danas je prekrasna dama koja njeguje blijedu aristokratsku put i nosi Escadinu haljinu.  

Britney Spears

Baš kao i neke druge zvijezde čije transformacije vam danas predstavljamo, niti pjevačica Britney Spears ne može se podičiti dobim stilom odjevanja. No, može poslužiti kao dobar primjer kako odjeća ipak mnogo znači. Na dodjeli MTV nagrada 2007. godine pojavila se u prilično odbojnom i neukusnom izdanju doslovno donjeg rublja na mrežaste čarape koje nimalo nije laskalo njenoj figuri. Naravno da je izgledala ekstremno jeftino. Godinu dana kasnije Britney nije dosegla vrhunac kad je o izgledu riječ, ali je u mnogo prihvatljivijoj i oku ugodnijoj Versace haljini posjetila isti događaj.

Shakira

Shakira je uistinu zgodna i može si svašta dozvoliti kada je o odjeći riječ. Osim toga, dolazi iz zemlje u kojoj su ljudi izrazito temperamentni, no nije nam jasno zašto toliko inzistira na istočnjačkim elementima na odjeći. Zveckavi zvuk novčića, viseći kamenčići u velikim količinama i slični detalji bitan su dio njene garderobe, kako one za scenu tako i one koju nosi izvan scene. Dok još razumijemo scenski nastup, izvan scene tako lijepa žena izgleda bi puno bolje u jednostavnijim varijantama koje zbog toga nisu nimalo manje ženstvene.

Carrie Underwood

Carrie Underwood zna kako lijepo izgledati zahvaljujući dobrom kombiniranju odjeće, frizure i šminke. No baš kao i sve druge zvijezde i ona je imala vrlo loših trenutaka. Pripisat ćemo to njenim nadamo se u to vrijeme lošim stilistima. Dvije male haljine bila su potpuno dva različita svijeta. Drugo je apsolutno daleko bolje!

Eva Longoria

Možete li uopće zamisliti današnju ikonu stila, glumicu Evu Longoriu kao potpuno neprivlačnu ženu? Nismo ni mi mogli, sve do pronalaska fotografije iz 2001. godine kada je Eva o modi evidentno znala mnogo manje nego što zna danas. Vrlo loše kožno odijelo ne može se i ne treba posebno opisivati. Danas Eva nosi fantastične haljine, a na drugoj fotografiji je samo jedna od njih.

S Evom smo završili niz koji bi mogao trajati u beskonačnost.

I ove su zvijezde potvrdile kako novac ne znači nužno i stil, no neke od njih svoje podebljanje bankovnih računa vrlo dobro koriste ulažući u bolje stručnjake. Stručnjake koji od njih rade transformacije takve da požele zapaliti sve stare fotografije koje imaju.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!