Lifestyle

Fotografije

Ella Dvornik kao od majke rođena: Ne sramim se svog tijela

Ella Dvornik kao od majke rođena: Ne sramim se svog tijela

'Mama se šokirala kad je vidjela fotografiju'

Ella Dvornik slikala se gola pred fotoobjektivom Marka Zirduma koji je tu fotografiju objavio na svojem Facebook profilu. Mlada starleta kaže da je nije sram zbog te fotografije, a dala ju je napraviti "zbog sebe".

"Htjela sam se slikati gola zbog sebe. Marko i ja smo frendovi, uspjeli smo se brzo dogovoriti za fotkanje", rekla nam je Ella i dodala da je imala priličnu tremu. "Bilo je jako teško, ali je želja za fotografiranjem prevladala. Nisam imala namjeru da to izlazi po novinama, slikala sam se da sebi podignem samopouzdanje i ne sramim se", kaže ona. Na pitanje znači li to da ima problema sa samopouzdanjem, Ella odgovara: "Moguće, ali nije strašno".

"Ta fotka će mi dobro poslužiti kad budem stara baba da mogu mužu pokazati kako sam dobro izgledala. Da imam uspomenu", kaže ona. Nema se namjeru slikati za Playboy niti bi to učinila za bilo kakav novac. "Na ovo sam pristala, jer znam što mogu očekivati. Fotografija je umjetnička, nije vulgarna", rekla nam je. "Mama se šokirala kad je vidjela fotografiju, ali nije bilo problema s njom, jer se ništa ne vidi, kao da sam u bikiniju", kaže Ella koja je za rođendan od mame dobila automobil Citroen C3. "Mama je uzela auto na firmu, na lizing. Obećala sam joj da ću ga plaćati, jer joj ne želim nabijati dodatne troškove, a auto mi treba", objašnjava Ella Dvornik.


Reci što misliš!