Lifestyle

Moda

Kosorica sve češće nosi fensi torbice

Kosorica sve češće nosi fensi torbice

Je li to originalni Fendijev peekaboo model u sivoj boji?

Muškobanjasti stajling kojem je vjerna premijerka Kosor, crni sako, bijela košulja, ponekad uz začin kakva škakljiva broša ili svilene marame, u posljednje je vrijeme učinio zanimljivijim njezin izbor fensi torbica. Premda ih ne nosi baš na najženstveniji način...

Najprije je Jadranka Kosor javnosti podigla obrve velikom crvenom torbom koju je nosila na susretu s američkim predsjednikom Barackom Obamom. Prekrasna torbica djelo je hrvatske dizajnerice Mine Petre, rekao bi čovjek 'stani pa gledaj', no torbica je kao prvo bila prevelika za tu prigodu, a pravi je problem nastao uoči zajedničkog fotografiranja. Ne znajući kamo je odložiti, Kosorica ju je jednostavno stavila - na pod!?

A onda se Kosor na susretu s predsjednikom Josipovićem te za posjeta gradilištu na novoj autocesti Zagreb - Sisak pojavila s novim modnim dodatkom u vidu vrlo otmjene torbice.

Je li to originalni Fendijev peekaboo model u sivoj boji, nećemo staviti ruku u vatru, ali da je gotovo identičan, jest. I odličan izbor za jednu premijerku, po posljednjim trendovima.

Takav model stoji od osam tisuća kuna naviše, a ako premijerka već ne troši na nova glamurozna izdanja, zacijelo si može priuštiti barem ovaj luksuz.

I kao što su javnost intrigirali njezini originalni broševi, sa zanimanjem očekujemo u kojem će smjeru nastaviti slijediti modne trendove.


Reci što misliš!