Lifestyle

Istraživanje

Blackberry i iPhone loše utječu na ljubavni život

Blackberry i iPhone loše utječu na ljubavni život

Razočaravajuć je podatak da se više od trećine žena u posljednjih mjesec dana nije osjećalo seksi

Farmaceutska tvrtka Bayer provela je istraživanje prema kojem 28 posto Britanki tvrdi da email i internet ometaju njihov ljubavni život, a za to najviše krive ručne spravice Blackberry i iPhone. Oko 55 posto žena smatra da ima loš seksualni život s partnerom zbog njegovih dugih radnih sati, 83 posto zbog njegovog umora, a 74 posto zbog njegove prezaposlenosti.

 

Istraživanje je pokazalo i da su žene pomaknule svoj seksualni vrhunac za cijelo desetljeće. Na svake dvije žene, više od jedne se osjeća najseksi u 30-im godinama, dok dvije od tri imaju najviše seksa u 20-ima.

Jedna od deset žena tvrdi da ih strah od trudnoće koči u krevetu, a jedna od pet žena priznaje da izbjegava kontracepciju.

Prosječna Britanka prakticira seks 1,4 puta tjedno dok šest od deset žena između 25 i 34 godine žele aktivniji seksualni život.

Dvije od tri žene (njih 65 posto) kažu da se njihovi partneri ne trude dovoljno u krevetu, ali jedna od tri žene nikada ne inicira seks i uvijek pušta partnera da napravi prvi potez.

Četiri od deset žena kaže da im je dovoljan samo kompliment da bi dobile volju za seksom, dok jedna od tri tvrdi da njezinom seksualnom životu pomaže vrijeme koje ima za sebe.

Razočaravajuć je podatak da se više od trećine žena u posljednjih mjesec dana nije osjećalo seksi, a njih 14 posto nikada se nije tako osjećalo.


Reci što misliš!