Lifestyle

Zauzmite se za sebe

Dajete li više od vašeg dečka u vezi?

Dajete li više od vašeg dečka u vezi?

On je vaš princ za kojeg biste napravili sve na svijetu, a vaša veza je prioritet koji zasjenjuje sve ostalo? Prekrasno, i malo šejkspirski, ali prekrasno u svakom slučaju. No bi li on učinio isto za vas, ili je vaša predanost jednosmjerna ulica a on nema namjeru raditi prekršaj? Ako ste vi spremni za njega učiniti sve a on za vas ništa, vrijeme je da se zauzmete za sebe i nađete nekoga tko će htjeti hvatati granate za vas. U figurativnom smislu.

Uvijek vi zovete njega

Na početku je bilo ravnomjerno, no danas se vaša komunikacija svodi na to da vi zovete njega a on odgovara kratkim rečenicama koje ne ostavljaju mnogo prostora za razvoj razgovora. Zbog toga se osjećate kao da ga napastujete i gušite, ali kada bi stvari prepustili njemu, tko zna biste li uopće više pričali. Prepustite njemu komunikaciju na nekoliko dana, pa ako se zapita što se dešava i počne vas zvati, odlično, ako ne, možda je vrijeme da nazovete nekog drugog.

Planiranje je postalo vaš posao

Dogovor o mjestu izlaska pretvorio se iz zajedničke odluke u kojoj oboje sudjelujete u nešto što morate raditi sami dok on nevoljko sjedi na kauču i gunđa što uopće idete nekamo? Ako mu nije stalo do druženja i sudjelovanja u stvarima koje vi volite, velike su šanse da mu jednostavno više nije stalo.

Ne trudi se oko vaših prijateljica

Ne kažemo da mora biti najbolji prijatelj i rame za plakanje vaše najbolje prijateljice, ali ako vas voli, potrudit će se šarmirati i vama najbliže osobe. Ako se vi naprežete kako biste ostvarili komunikaciju s njegovim nepričljivim najboljim frendom, a on vaše cure jedva i pozdravi, vidljivo je da je sav trud na vama.

Ne pamti vama bitne stvari

Vi znate ime pjesme na koju ste se prvi puta poljubili, a on zna da ste u vezi između 3 i 5 godina? Poznato je da muškarci nisu skloni pamćenju datuma i sitnica kao žene, ali ako vaš dragi uporno stavlja mlijeko u kavu iako zna da ju pijete crnu čak i nakon tih 3 do pet godina veze, ne trudi se dovoljno. Nije stvar u kavi, stvar je da ne sluša.

Radi sve samo za sebe

Vama nije problem učiniti bilo što za njega, a njemu sve od čega i on nema neke koristi predstavlja problem? Sebično ponašanje nije karakteristika zdrave i dobre veze, pa je možda vrijeme da i vi budete malo sebični i učinite nešto za sebe.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.