Lifestyle

Evo zašto

Prati tvoje Facebook aktivnosti? Sviđaš mu se

Prati tvoje Facebook aktivnosti? Sviđaš mu se

Muškarci nisu baš jaki na riječima kada je ljubav u pitanju, pa se tako često same moramo pitati sviđamo mu se ili ne.

Iz njegovog ponašanja da se puno zaključiti, a ako nisi sigurna sviđaš li se nekome, ovo su sigurni znakovi da itekako trza na tebe:

1. Zove te


Tip kojemu se sviđaš uvijek će pronaći razlog da te nazove. Razlog može biti jako pametan, ili totalno glup, ali ako te želi čuti, pronaći će način za to. Slanje SMS poruka i chat poruka na Facebooku također se računa, ali poziv je ipak poziv.

2. Prati tvoje Facebook aktivnosti

Dodao te za prijatelja, i još ti svako malo lajka ili komentira statuse i fotografije? Sigurno mu se sviđaš, a ovo je odličan način da ti pokaže da je zainteresiran. Uzvrati mu istom mjerom, samo pazi da ne pretjeraš.

3. Sjeća se što si pričala

Sitnice koje si slučajno spomenula u razgovoru prije dva tjedna njemu su ostale u memoriji, što znači da te pozorno sluša. Ako uz to i zna tvoje interese i stvari koje je mogao vidjeti samo na Facebooku, definitivno razmišlja o tebi i želi ti se približiti.

4. Dodiruje te

Jednostavno si ne može pomoći, a da te tu i tamo ne dotakne. Pod ovim ne mislimo seksualno nabijene dodire, već one male, suptilne znakove pažnje kao što su dodirivanje tvog ramena dok pričate, pomicanje tvoje kose kada ti smeta, ili neki drugi način kojim pokazuje da mu paše tvoja blizina.

5. Gleda te kada ne vidiš

Svako malo ga uhvatiš kako te promatra, a kada vam se pogledi sretnu, on svoj sramežljivo skriva i gleda u stranu. Ovo je znak da mu se jako sviđaš, ali nije siguran kako bi ti prišao. Nasmiješi mu se sljedeći put kada ga uhvatiš ili započni razgovor koji će ga ohrabriti.

6. Upoznaje te sa svima

Kada ste u istom društvu, jako mu je važno da svi znaju tko si, a to je siguran znak da je zainteresiran. Kada mu se ne bi sviđala, ne bi niti primijetio da si u novom društvu, već bi razmišljao samo o sebi.

7. Uvijek ima osmijeh za tebe

Svaki vaš razgovor sastoji se od zabavne priče i velikog smješka na njegovom licu? Jako mu je ugodno s tobom i osjeća se lijepo kada ste zajedno. Smiješak bi vjerojatno najradije sakrio kada bi to mogao, ali jednostavno ne može.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.