Lifestyle

Nedostižan

Pet načina da uhvatiš frajera koji je "predobar za tebe"

Pet načina da uhvatiš frajera koji je

Nedostižan frajer - svaka od nas je upoznala barem jednog koji se čini upravo takvim. Svakoj od nas se dogodilo i to da upravo taj naš nedostižan frajer pronađe curu koja nije toliko bolja od nas. U čemu je kvaka? Vrlo jednostavno, ona nije smatrala da je frajer nedostižan. Evo kako i ti možeš uhvatiti tipa koji zvuči predobro da bi bio baš tvoj:

 

Prestani se uvjeravati da ne možeš
 
Prva prepreka dolazi upravo iz tvoje glave. Ako samu sebe uvjeravaš da ne možeš osvojiti tipa, Svemir će se potruditi da ti dokaže da si u pravu. Ako samoj sebo kažeš da možeš, Svemir će se opet potruditi da ti dokaže da si u pravu.
 
Prestani se uspoređivati
 
Druge cure su možda ljepše od tebe, neke su možda pametnije, neke su možda i komunikativnije, ali nikad nećeš osvojiti frajera ako razmišljaš o drugim ženama. Nemoj se uspoređivati s nekim jer je to savršen način da ostaneš neprimjećena.
 
Ovo je maraton, a ne šprint
 
Ako ti se stvarno sviđa, nemoj se utrkivati kako bi došla do njega. Idi polako i nemoj nikome raditi pritisak. 
 
Živi svoj život
 
Nemoj se koncentrirati samo na njega - radi što radiš, druži se, izlazi s frendicama, budi zanimljiva samoj sebi i biti ćeš zanimljiva i njemu. 

Zaljubi se u sebe
 
Ako ne pokazuješ da voliš samu sebe, kako će on znati da si vrijedna njegove ljubavi? Muškarci osjete kad žena ima samopoštovanje i uvijek će poštovati ženu koja ne da da ju se zavlači.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.