Lifestyle

Dvije godine u Zadru

Supernova Zadar proslavila drugi rođendan

Supernova Zadar proslavila drugi rođendan

Shopping centar Supernova Zadar ovu je subotu velikom i nezaboravnom proslavom obilježio svoj 2. rođendan!

U bogatom zabavnom programu pred malim i velikim Zadranima izmjenjivale su se velike zvijezde televizijskih ekrana, voditeljski par Renata Sopek i Mario Petreković, uz koje su u ludoj party atmosferi zaplesali i zapjevali mnogobrojni posjetitelji Supernova centa.

Poseban štih dao je i mađioničar i zabavljač Petar Bosco koji je u uvodnom dijelu programa svojim trikovima zadivio sve goste Supernova centra, a posebno dječju publiku!

Naravno, svi su posebno iščekivali najavljeni nastup Luke Nižetića, koji je svojim pojavljivanjem na pozornici izazvao posebno oduševljenje!

Uz uvodne taktove prve pjesme otpuštene su sve "kočnice" te je Luka opravdao status trenutno velike hrvatske pjevačke zvijezde!

Cijela rođendanska subota bila je obilježena raznim čašćenjima, gratisima, te popustima i akcijama na prodajnim mjestima kojih je bilo na pretek!

Kako i priliči vrhunskoj fešti zabavni dio programa je popraćen gastronomskom ponudom u kojoj su se našli besplatan roštilj, pivo, kokice i veličanstvena rođendanska torta!

Osim brojnih zabavnih događanja, posjetitelji su bili oduševljeni i izložbom jedinstvene kolekcije legendarnih Harley Davidson oldtimer motocikala postavljenih na nekoliko punktova u centru, a koji će ostati izloženi sve do srijede 14. studenoga.

Dok je ispred pozornice i na hodnicima centra bila prava promenada, na parkiralištu se tražilo mjesto više,
stoga je i ovaj put potvrđeno da je Supernova centar neosporno najomiljenije okupljalište svih generacija Zadrana!

Veliko hvala i svim suradnicima, partnerima te medijima koji su popratili 2. rođendan Supernova centra!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.