Lifestyle

Upravo suprotno

Novo istraživanje pokazalo - veličina ipak nije važna

Novo istraživanje pokazalo - veličina ipak nije važna

Muškarci obično veličinu penisa doživljavaju kao vrlo važan simbol snage i seksualne moći. No kad je u pitanju zadovoljstvo žene, čini se da veličina ipak nije važna.

Suprotno uvriježenom mišljenju, nova studija provedena u Keniji, a objavljena na PLOSOne, pokazala je da će muškarce s velikim penisima žene prije prevariti. Istraživanje su proveli na 545 bračna para kako bi se dobio bolji uvid u njihove odnose, navike i kako bi otkrili faktore koji utječu na vanbračne veze kod žena.

‘Sa svakih dva i pol centimetra dužim penisom, povećavala se vjerojatnost da žena ima vanbračnu aferu. Žene velike penise povezuju s boli i neugodom tijekom seksa, što onemogućava užitak i seksualno zadovoljstvo koje bi žene trebale osjećati', piše u studiji.

Jedna od ispitanica rekla je: ‘Neki penisi su veliki, ali ako je moja vagina malena, onda će penetracija biti jako bolna. Zato se može desiti da potražim drugog seksualnog partnera s manjim penisom kako bih uživala u seksu.'

Prema studiji, 6,2 posto od 545 žena tijekom šestomjesečne studije je imalo aferu. Neki od ostalih faktora koje povećavaju vjerojatnost prevare jesu nasilje u obitelji, nedostatak seksa ili uskraćivanje neke poze u seksu.

Ovo je istraživanje pokazalo širenje virusa HIV-a među ženama u regiji i znanstvenici se nadaju da to mogu spriječiti ako identificiraju razloge seksa bez zaštite.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.