Lifestyle

Ženski kantun

Kako se probuditi sa savršenom frizurom?

Kako se probuditi sa savršenom frizurom?

Samo rijetke sretnice ujutro se dižu iz kreveta sa glamuroznim uvojcima u stilu manekenki branda Victoria's Secret.

Puno je više nas koje ujutro muku mučimo sa zaležanom ili mlitavom kosom ili se pak borimo s elektricitetom koji nam onemogućuje izradu brze frizure koja zadovoljava naše kriterije.

Kako bi se jednom zauvijek riješila "dana loše frizure" pokušaj se dobro pripremiti večer prije i isprobaj ove savjete za sexy kosu:

1. Kako bi uštedjela vrijeme, kosu peri navečer, a ne ujutro, ali nemoj je samo brzo posušiti fenom. Nanesi malo pjene ili laka za volumen i zatim je isfeniraj na četku - frizura će biti savršena i kad se probudiš.

2. Za boho valove kao s plaže, polusuhu kosu prije spavanja nježno počešljaj, za zatim ispleti dvije čvrste pletenice koje kreću već od razdjeljka. Kad ih ujutro raspleteš, imat ćeš valove koji će držati cijeli dan.

3. Za velike, glamurozne valove, kosu isfeniraj na četku, pošpricaj s malo laka za kosu iz daljine od 30 cm, a zatim pažljivo skupi u 2 punđice na vrhu glave. Punđe nikako ne smiju prečvrste jer ćeš tako oslabiti kosu, a možeš dobiti i glavobolju. Ujutro razveži punđe i valove uvojke dotjeraj prstima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.