Lifestyle

Želiš ljubav iz filma? Evo zašto bi trebala prestati tražiti takav scenarij

Želiš ljubav iz filma? Evo zašto bi trebala prestati tražiti takav scenarij

Ryan Gosling i Rachel McAdams u filmu "The Notebook" imaju priču o kakvoj mnoge žene danas sanjaju, a neke žene zaboravljaju da je to samo film, pa sličan scenarij traže i u stvarnom životu. Ako si jedna od onih koje ganjaju ljubav filmskih razmjera, evo zašto bi trebala prestati:

 

Takvi tipovi ne postoje

Zgodan, savršenog tijela, zločesti dečko ali i frajer koji će baš zbog tebe postati dobrica? Zvuči kao san, a upravo to i jest. Šanse da pronađeš takvog tipa su male same po sebi, a šanse da ćete se zaljubiti još manje. Savršeni frajeri ne postoje - zato i jesu toliko privlačni kada ih gledamo u filmu.

Život nema scenarij

Većina ljubavnih priča nije dramatična i puna neočekivanih obrata, a upravo je to jedan od glavnih razloga zbog kojih su nam u filmu toliko zanimljive. Filmove pišu scenaristi, a život ipak nema scenarij - barem ne scenarij koji je ciljano napravljen da drži publiku napetom.

Drama je precijenjena


Tko uopće želi dramu u životu? Upravo su neizvjesnost i drama ono što nas u filmovima ostavlja bez daha, a priče glavnih likova nam se čine puno zanimljivijima ako je sve komplicirano. U stvarnom životu nitko nema vremena za dramu, a čak i da ima - tko bi ikad htio proživljavati takve trenutke?

Drama u filmu je super, ali je ipak malo precijenjena.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.