Lifestyle

Miran san

Promijenite samo ove tri navike pred spavanje i lakše ćete gubiti kilograme

Promijenite samo ove tri navike pred spavanje i lakše ćete gubiti kilograme

Ponekad ni sami nismo svjesni koliko svojim navikama kočimo svoje ciljeve, ni ne sluteći kako.Ovo su tri prilično redovite navike među ljudima koje doslovno mogu pobiti sav dnevni trud - ako želite smršavjeti ili održavati svoju liniju.

Večernja cugica

Unatoč mišljenju da je čaša alkohola dnevno ponekad sasvim okej, i za zdravlje i za liniju, važno je znati da to baš ne vrijedi ako imate naviku navečer popiti čašu alkohola. Dokazano je da ta čašica baš i ne opušta prije spavanja, onako kako se mahom misli, a s tim dodatnim kalorijama kojima je svaki alkohol pun samo ćete u krivo vrijeme napuniti svoj organizam. Jer dok spavate baš ih i neće tako lako sagorjeti.

Ne ostavljaj sve za sutra

Većinu stvari koje možete pripremiti da ih ne morate obavljati u stresno jutro - obavite na večer. S tom ćete rutinom na spavanje ići mirniji, a ujutro ćete u svakom slučaju imati malo više vremena za razbuđivanje.

Vodite dnevnik prehrane

Ne budi lijeni pa upisujte što ste i koliko ste dnevno pojeli, pišite zapažanja o obrocima, jesu li vas zasitili, koliko koji ima kalorija - kako bi mogli pronaći najbolju kombinaciju koja će vas zadovoljiti i biti vam saveznik u ostvarivanju vašeg cilja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.