Kultura

četvrtak 4. srpnja

U Kino Zoni pogledajte romantičnu akcijsku komediju Hit Man

U Kino Zoni pogledajte romantičnu akcijsku komediju Hit Man

Bogat srpanjski program zadarske kinoteke nastavlja se u četvrtak s urnebesno zabavnom romantičnom akcijskom komedijom Richarda Linklatera, ''Hit Man''!

Glavni lik filma je obični profesor filozofije Gary Johnson, koji je posvetio sav svoj život proučavanju Kanta i brizi o svojim mačkama, čija su imena primjereno Id i Ego, ne ostavljajući vremena ni za uzbuđenja ni za ljubavni život.

Gary odlučuje pomoći policiji u malim tajnim zadacima za nadzor i na kraju se pretvara da je unajmljeni plaćeni ubojica, kako bi otkrio potencijalne naručitelje. Posao na kraju odvodi Garyja do Madison, koja ga unajmljuje da nekoga ubije. Njihov prvi susret uspostavlja njihov neobičan odnos…

Richard Linklater jedan je od najcjenjenijih američkih nezavisnih filmaša. Glen Powell i Linklater zajedno su napisali scenarij, a Powell je ujedno dobio i glavnu ulogu u filmu ''Hit Man''. Osim izvanrednog Powella, u filmu glume i zanosna Adria Arjona, Austin Amelio, Retta, Molly Bernard i Mike Markoff.

''Hit Man'' gledamo u četvrtak, 4. srpnja s početkom od 21h, a ulaznice po cijeni od 5 eura mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja (Atrij palače Cedulin) od 20:00 h te putem linka u opisu našeg profila.


Reci što misliš!