Kultura

5. travnja

'A odakle ste vi, gospođo?', autorski projekt Ksenije Prohaske u zadarskom kazalištu

'A odakle ste vi, gospođo?',  autorski projekt Ksenije Prohaske u zadarskom kazalištu

Ova istinska diva, čiji su talent i šarm osvojili publiku diljem svijeta, gostuje u HNK Zadar 5. travnja s hit komedijom "A odakle ste vi, gospođo?" Početak predstave je u 20 sati.

Autorice predstave su Ksenija Prohaska i Ana Tonković Dolenčić, a režiju potpisuje Krešimir Dolenčić.

Ksenija Prohaska je svoju karijeru gradila na najprestižnijim pozornicama diljem svijeta, uključujući i SAD. Njezine nezaboravne interpretacije glazbenih legendi poput Marlene Dietrich, Edith Piaf i Billie Holiday oduševile su publiku u više od 20 zemalja, na različitim jezicima.

e05c767aebcf80d9271f342657ac5aa0.jpg?v=2Svatko od nas ima slabu točku. Nekoga bole leđa, nekoga želudac, a junakinju ove priče – glava.

Kada Barbaru Oblak (Ksenija Prohaska) glavobolje dovedu do psihijatrijske ordinacije, uz puno humora otvoriti će se granice svih života koje je ona nosila u sebi, pitajući nas je li stvarnost zaista samo jedna ili je možda jednako stvarno i ono što izmislimo.

Sve što nije prepušteno zaboravu čini našu sadašnjost koja se lakše podnosi uz osmijeh, a to će se najbolje pokazati trenucima u kojima se događa ova predstava.

Dr. Mucić (Marjan Nejašmić Banić) nas vodi kroz seanse da bi osvijestio problem pacijenta, koji u principu uvijek negira i podešava prošlost onako kako mu se sviđa.

Ulaznice su u prodaji online.


Reci što misliš!