Kultura

Melodije Bljeska i Oluje

Lucić i Dežulović otvorit će "Noćnu scenu" u Kerempuhu

Lucić i Dežulović otvorit će

Melodije borbe i pretvorbe (Melodije bljeska i oluje) su djelo kreatora Feral Tribunea i predstavljaju feralovsku formu svih formi i protiv uniformi

Kerempuh opet pokreće Noćnu scenu čije se predstave izvode petkom i subotom u 23 sata, piše Danas.hr.

Prva premijera bit će Melodije borbe i pretvorbe Predraga Lucića i Borisa Dežulovića, koju smo imali prilike čuti i u Zadru.

Melodije borbe i pretvorbe (Melodije bljeska i oluje) su i pjesnički kabare i sit-down komedija i raspjevani performans u izvedbi ovog dvojca.

Melodije borbe i pretvorbe (Melodije bljeska i oluje) su djelo kreatora Feral Tribunea i predstavljaju feralovsku formu svih formi i protiv uniformi.

Kroz njih defiliraju svećenici i predsjednici, general-kaplari i kriminal-kapitalisti, veletrgovci i mali bogovi, lica iz čitanki i s međunarodnih potjernica, poslovođe rata i mira, nacionalni bardovi i multinacionalni brandovi telekomunisti i demokratori guslarske filharmonije i turbofolk klape...

Melodije borbe i pretvorbe (Melodije bljeska i oluje) su festival urnebesnih balada o junačkim zločinima i posvećenim herojima, o pastirima i stadima, o tranziciji kriminala u vrlinu i o pretvorbi domoljublja u pljačku materinu.

Danas.hr/ezd

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.