Kultura

pulski spektakl

Ulaznice za jedini hrvatski koncert 2CELLOS planule u tren

Ulaznice za jedini hrvatski koncert 2CELLOS planule u tren

2CEllOS uživaju svjetsku slavu, karte za njihov koncert u pulskoj Areni prodaju se diljem svijeta i planule su u rekordnom roku

Koncert 2CELLOS u pulskoj Areni već je postao prava senzacija. U samo pet dana od početka prodaje, a 6 mjeseci do koncerta, planulo je više od 1500 ulaznica. 

Time je ovaj concert postao najprodavaniji koncert u Hrvatskoj čemu svjedoči I Top 10 ljestvica na Eventimu gdje se ovaj događaj nalazi na prvom mjestu.

Koncert prati novi album ’’SCORE’’ koji je rezultat njihove strasti prema filmskoj glazbi te će biti prava posveta svijetu filma. Snimljen u Engleskoj sa Londonskim simfonijskim orkestrom, izlazi u ožujku i sadrži 14 filmskih hitova.

Dva tjedna odobjave njihovog prvog sigla ‘’Game Of Thrones’’ s novog albuma, spot koji je snimljen u Dubrovniku ima više od 3,3 milijuna pregleda na You Tube-u.

Popularnost ovog dvojca već šest godina neprekidno raste, stoga ne  čudi ovako izniman interes za pulski koncert. Ulaznice se kupuju diljem svijeta, od Amerike preko Europe do dalekog Japana gdje 2Cellosi uživaju kultni status.

2CELLOS će u Puli sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj.

S orkestrom će u prvom dijelu koncerta stvoriti magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao i slavnih filmskih djela. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop skladbama koje su 2CELLOS predstavili na svojim nastupima diljem svijeta.

 


Reci što misliš!