Biznis

227 917 puta hvala

Redizajnirani portal eZadar ruši vlastite rekorde čitanosti

Redizajnirani portal eZadar ruši vlastite rekorde čitanosti

Nakon potpunog redizajna zadarskog internetskog portala eZadar.hr koji je online pušten u ponedjeljak 5. prosinca 2016. u 10 sati, portal iz tjedna u tjedan ruši vlastite rekorde čitanosti.

U ponedjeljak 26. prosinca 2016, dakle samo 3 tjedna nakon puštanja u rad novog portala zabilježili ste dragi naši čitatelji 174,5 tisuće pregleda stranica (ili popularnije klikova), što ste umalo ponovili i 1. siječnja 2017. kada ste pregledali 174,1 tisuće stranica.

Najnoviji rekord postavili ste protekle subote, 11. veljače kada ste u 24 sata zabilježili ukupno 227,9 tisuća pregleda, što je nekih 30 posto više od prethodnog rekorda. Možda vam je samo bilo dosadno, ali iskreno vjerujemo da je tome barem malo pridonio i naš sadržaj. U posljednjih 30 dana zabilježili ste ukupno 2,42 milijuna pregleda stranica i na tome vam svima hvala.

Drago nam je da vam se sviđa naš redizajnirani portal responsivnog dizajna koji je jednako atraktivan i na mobilnim uređajima te tabletima, kao i činjenica da vam se sviđa i naš sadržaj lišen crnila, žutila te kričavih i klikabilno-zovnih naslova.

U nedjelju 21. svibnja slavimo jubilarni 10. rođendan, 10 godina predivnog druženja s vama dragi naši čitatelji. Do tad ćemo vam se sigurno još koji put javit s pokojim novim rekordom, ali i informacijom kad ćemo i gdje zajedno profeštat naš mali jubilej.

Zdravi i veseli bili.

Vaš Barba


Reci što misliš!