Događaji

note koje inspiriraju

Na Višnjiku veliki humanitarni koncert duhovne glazbe

Na Višnjiku veliki humanitarni koncert duhovne glazbe

Bliži nam se veliki humanitarni koncert duhovne glazbe MISIJE DR KONGO ZaDar koji će se održati u petak, 18. listopada .2024. u 20 sati u Velikoj dvorani Krešimira Ćosića u ŠC Višnjik .

Koncertu će prethoditi zajednička molitva svete krunice u 19,30. Pozivamo vas  da nam se pridružite u molitvi kako bismo zajedno uronili u otajstva vjere i predali svoja srca Mariji, našoj Nebeskoj Majci.

U trenucima molitve krunice, otvaramo svoje duše Božjoj prisutnosti, moleći za oprost, milosrđe i zagovor za nas same, naše obitelji, prijatelje i cijeli svijet.

Dođite, okupimo se u molitvi i osjetimo snagu zajedništva u vjeri. Neka nas krunica sve blagoslovi i ojača u vjeri, nadi i ljubavi.

Veliki humanitarni koncert duhovne glazbe MISIJE DR KONGO ZaDar događaj je ispunjen ljubavlju, zajedništvom i nadom, koji će nas sve podsjetiti na snagu muzike i duhovnosti, a sve što prikupimo bit će usmjereno našim školskim sestrama franjevkama Splitske provincije koje su vođene Duhom Svetim, prije pola stoljeća krenule u Dr Kongo, tadašnji Zair.

Kroz note koje inspiriraju i riječi koje liječe, ovaj koncert povezat će naša srca u jednu harmoniju suosjećanja i solidarnosti. Pored izvanrednih izvođača, večer će biti obogaćena toplinom i blagoslovom koji dolazi kad pomažemo drugima.

Dođite, budite dio ovog posebnog trenutka i zajedno osjetimo snagu dobrote i duhovnosti!

Na humanitarnom koncertu će nastupiti: Emanuel, Amorose, fra Marin karačić, sestre Halužan, Marina Matošević i Ivan Vidović-Eyevan.

*Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima na linku


Reci što misliš!