Događaji

nakon nevere

Ponovo zablistala uvala Kranje na Vrgadi

Ponovo zablistala uvala Kranje na Vrgadi
Mate Zorica

Uvala Kranje na Vrgadi prošlog je mjeseca bila prozvana kao primjer devastacije i nebrige. Vlasnik objekata u njoj nedugo se nakon toga javio i objasnio kako je za sve krivo jako jugo i kako će stvari dovesti u red. I nije lagao!

Prozvani se vlasnik nakon članka javio redakciji portala Morski, i objasnio kako nije istina da ne vodi brigu o ovoj divnoj uvali već je devastacija direktna posljedica jakog nevremena i pijavice.

Osim toga rekao je kako je on ovdje sve - i vatrogasac i zaštitar i ugostitelj i čistač te je obećao kako će cijelu uvalu i objekte dovesti u "tip - top" stanje. Nekoliko tjedana nakon obećanja ponosno nam je poslao snimke i fotografije na kojima se zbilja i vidi prilična promjena na bolje!

Da ne duljimo pogledajte i sami kako je jedna devastirana uvala uz malo truda (i novca kojeg je, kaže nam, izdvojio vlasnik objekata sam) ponovno zablistala.

Ovo je stanje od ranije:

Foto: Čitatelj

A ovo je stanje nakon radova kojima je, olujim neveremenom devastirana uvala Kranje, ponovno postala lijepa kakva i zaslužuje biti:

Foto: Mate Zorica


Reci što misliš!