Događaji

europska sredstva

Butković na Pagu na otvorenju rekonstrukcije Ribarske luke i Primorske ulice

Butković na Pagu na otvorenju rekonstrukcije Ribarske luke i Primorske ulice
Sime Zelic/PIXSELL

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković boravit će sutra u Novalji na otoku Pagu, povodom otvorenja projekata rekonstrukcije Ribarske luke i Primorske ulice te na dodjeli ugovora za sufinanciranje lučkih projekta u 2024. godini.

11.00 sati – svečano otvorenje projekata - ribarske luke i 1. faze Primorske ulice (Primorska ulica, Novalja);

12.00 sati – svečano uručenje ugovora za dodjelu sredstava projektima lučke infrastrukture i sanacije pomorskog dobra (Poduzetnički centar Ragan, Čiponjac sjever 3, Novalja).

Navedeni projekti sufinancirani su europskim sredstvima putem Ministarstva mora, prometa i infrastrukture i Ministarstva poljoprivrede.

Nakon svečanosti otvorenja završenih projekta, potpredsjednik Vlade i ministar Butković svečano će uručiti ugovore kojima Ministarstvo dodjeljuje sredstva za projekte izgradnje, sanacije i rekonstrukcije lučke infrastrukture te sanacije pomorskog dobra na području Ličko-senjske županije.

Riječ je o sredstvima koje Ministarstvo svake godine dodjeljuje županijskim lučkim upravama za projekte lučke infrastrukture te gradovima i općinama za projekte sanacije pomorskog dobra u općoj upotrebi u obalno-otočnim županijama.

 


Reci što misliš!