Događaji

Cheerleading ponovno u Zadru

Pridružite se Tornadelama u njihovoj 29. sezoni!

Pridružite se Tornadelama u njihovoj 29. sezoni!
Tornadele

Cheerleading klub Tornadele, koji je već godinama prepoznatljiv simbol cheerleadinga u Hrvatskoj i Zadru, otvara upise za svoju 29. sezonu. Proslijedile su nam detaljne informacije o upisu, programu i klubu. Pridružite im se i navijajte za naš Zadar!


Lokacija i Vrijeme Upisa
Upisi će se održavati 08. rujna 2023. u 20 sati na adresi Marka Marulića 4, Ravnice, Zadar

Mario Valentić klub

Program Kluba

Sezona će obuhvatiti tri ključna segmenta:

Dance Workout: Kombinacija plesnih koraka i aerobnih vježbi.

Cheerdance: Stil plesa koji kombinira elemente cheerleadinga s modernim plesom.

Pom Dance: Ples s pom-poms rekvizitima.

Treninzi će se održavati srijedom od 18-19h i petkom od 20-21h.

plakatVodstvo Programa

Kristina Erceg, diplomirana kineziologinja, preuzima ulogu glavne trenerice za nadolazeću sezonu. Kao jedna od prvih članica Tornadela, Kristina je stekla značajno iskustvo sudjelujući u brojnim natjecanjima i specijaliziranim edukacijama. Njena ekspertiza se ne odražava samo kroz njezine pedagoške vještine, već i kroz njen talent kao vrhunske koreografkinje, čineći je idealnom vođom za nove i povratne članove kluba.

Više o Klubu

Tornadele njeguju timski duh, promiču osobni razvoj kroz treninge, natjecanja, nastupe i kampove te organiziraju razna druženja za članove. Kao član UK Cheerleading Association (UKCA), klub nudi mogućnost uključivanja u specijalizirane projekte, dodatnu edukaciju i međunarodna natjecanja.

Kako se Prijaviti?

Prijaviti se možete putem online formulara na sljedećem linku: https://forms.gle/hoJcB145gBYSr61s9. Za sve dodatne informacije dostupni su na:

� 095/390-6164

� cheerleaders.tornadele@gmail.com

Ako ste zainteresirani za cheerleading i želite biti dio jednog od najpoznatijih klubova u Hrvatskoj, Tornadele vas pozivaju da se pridružite.

 


Reci što misliš!