Događaji

nedjelja, 23. travnja

Od 7 do 77: Općina Gračac organizira biciklijadu za velike i male

Od 7 do 77: Općina Gračac organizira biciklijadu za velike i male
Designed by jcomp / Freepik

Općina Gračac u suradnji sa Vatrogasnom zajednicom Općine Gračac organizira BICIKLIJADU za sve građane, one male i one veće. Događaj će se održati u nedjelju, 23. travnja.

Okupljanje ispred Općine u 12.00 sati.

Kolona kreće sa parkinga Općine, kreće se prema glavnoj ulici i skreće lijevo ''put Manga''. Kod caffe bar Mango se okreće polukružno i vraća natrag odakle se došlo, i produžuje se dalje prema caffe bar Marko, tu se skreće lijevo u ulicu Hrvatske bratske zajednice i vozi do skretanja u Kozarčevu ulicu. Vozi se do magistrale D1 i prije samog dolaska do nje skreće se lijevo iza radionice Mladena Filipovića tu se prolazi kroz malu ulicu i skreće se lijevo na Psunjsku ulicu. Dolaskom do kraja Psunjske skreće se lijevo te ponovno se vraća na ulicu Hrvatske bratske zajednice i kreće se nazad prema parkingu Općine Gračac, istom rutom odakle se došlo.Može biti slika sljedećeg: biciklOkrijepa po povratku kod Općine.

Dodjela medalja za najstarijeg i najmlađeg sudionika.

NAPOMENA:

  • najmlađi sudionici biciklijade ne smiju imati manje od 7 godina
  • ako netko želi sudjelovati na biciklijadi a nema bicikl, bit će osigurano 10 bicikala od strane Općine Gračac
  • biciklijada je na vlastitu odgovornost svakog sudionika
  • u slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa za drugi termin što će se objaviti na stranicama Općine Gračac i Razvojne agencije Općine Gračac 

Reci što misliš!