Događaji

asda

Zadar domaćin najveće izložbe vojne opreme i naoružanja na ovim prostorima

Zadar domaćin najveće izložbe vojne opreme i naoružanja na ovim prostorima

Međunarodna izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference - ASDA) održava se sedmi put u Hrvatskoj i prvi put u Zadru

Konferencija za medije povodom održavanja sedme po redu Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA), održat će se u petak, 21. travnja u 11 sati u Zadru, u press centru sportske dvorane "Krešimir Ćosić" na Višnjiku.

Konferenciji za medije nazočit će direktor tvrtke TNT Productions Justin Web, gradonačelnik grada Zadra Branko Dukić, predstavnici Ministarstva obrane i direktor športskog centra Višnjik Denis Karlović.

Međunarodna izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference - ASDA) održava se sedmi put u Hrvatskoj i prvi put u Zadru, u sportskoj dvorani "Krešimir Ćosić" na Višnjiku od 3. do 5. svibnja 2023. godine. pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske. Organizator izložbe i ove godine je američka tvrtka TNT Production Inc., specijalizirana za organizaciju sajamskih priredbi takvog tipa.

Riječ je o najvećoj izložbi vojne opreme i naoružanja na ovim prostorima, koja je postala tradicionalna manifestacija i uvrstila se u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu.


Reci što misliš!