Događaji

vremenska prognoza

U utorak umjereno jugo, mala vjerojatnost za kišu, osobito prijepodne

U utorak umjereno jugo, mala vjerojatnost za kišu, osobito prijepodne
Bojan Bogdanić

U Dalmaciji ujutro još umjereno jugo, danju jugozapadnjak, na otocima sjeverozapadnjak. Bit će djelomice sunčano, a postoji i mala vjerojatnost za kišu, osobito prijepodne

U središnjoj Hrvatskoj prvi proljetni dan proteći će u prigodnoj atmosferi - većinom će biti mirno, stabilno, uz puno sunčana vremena i rijetke bijele oblake u popodnevnim satima iz kojih ne bi trebalo biti oborina.

U Gorskom kotaru i Lici ujutro oblačnije, moguće uz pokoju kap kiše, a popodne sunčanije i toplije. Na sjevernom Jadranu djelomice, pa čak i pretežno sunčano. Ujutro je moguća kratkotrajna magla u zapadnoj Istri, a pod Velebitom lokalno jaka bura, danju umjeren sjeverozapadnjak - stoga more malo do umjereno valovito.

U Dalmaciji ujutro još umjereno jugo, danju jugozapadnjak, na otocima sjeverozapadnjak. Bit će djelomice sunčano, a postoji i mala vjerojatnost za kišu, osobito prijepodne.

Na jugu Hrvatske će mjestimične kiše uz više oblaka biti još u noći s ponedjeljka, potom bar djelomice sunčano, a porastom temperature moguć je neki kraći proljetni pljusak. Prijepodnevno umjereno jugo i oštro okrenut će na sjeverozapadni i zapadni vjetar. Jutarnja temperatura od 7 do 10 °C, dnevna između 16 i 18 °C."


Reci što misliš!