Događaji

#biograd

Biogradski mališani učili o plodovima jeseni

Biogradski mališani učili o plodovima jeseni
Grad Biograd na Moru

Žuta jesen, žuto grožđe, tikva žuta, žut kukuruz pokraj puta….samo je dio pjesmice posvećene jeseni i njezinim ljepotama. Da je jesen lijepa na više načina i u više oblika, svi se slažemo, kao uostalom i s činjenicom da je ljepota jeseni u očima i kreacijama najmlađih, još je ljepša, bogatija, šarenija…..

Što je to što obilježava jesen, što nam ona nudi i na što podsjeća, uglavnom su teme o kojima se govori i piše. No kod onih najmlađih sve to ima i neku drugu notu i posebnu draž. Kako su to i s koliko zanimanja obradile „Mudre sove“ skupina mališana biogradskog dječjeg vrtića vidljivo je na fotografijama koje su nam ustupili.  Jer upoznati se s bogatim plodovima jeseni, naučiti nešto više o njihovoj važnosti u našim životima, nikako nije mala stvar za ove mališane.

Pažljivo i s puno dobre volje učili su i pratili izlaganja svojih odgojitelja, kreirali svoje zamisli, izrazili se najčešće crtežom, te kao i u drugim sličnim prilikama izložili svoje radove na zidu u prostorijama vrtića.

Eto, pa neka im jesen i na dalje bude plodna i rodna. Neka stečenim znanjima krenu u neku novu priču iskustvom stečenom u vrtiću.

​​​​​​​​​

Reci što misliš!