Događaji

#covid-19

Veliki odaziv građana na akciju cijepljenja u Biogradu

Veliki odaziv građana na akciju cijepljenja u Biogradu
Grad Biograd na Moru

Akcija cijepljenja stanovnika grada Biograda protiv Covida 19 uspješno je provedena u gradu Biogradu, te se može slobodno reći da je polučila dobar uspjeh.

Naime, ovu akciju upriličili su Grad Biograd i Stožer civilne zaštite grada, a u suradnji s Zavodom za javno zdravstvo Zadar.

Cijepljenje građana koji su se proteklih dana prijavili za cijepljenje obavljeno je u prostoru biogradske Gradske knjižnice, a unatoč velikom odazivu i velikom broju ljudi, sve se odvijalo relativno brzo i jednostavno.

Stručna ekipa zadarskog Zavoda za javno zdravstvo na čijem čelu je bio dr. Alen Medić i ovom je prilikom svojim stručnim i provjerenim, znanjem, savjetima i uopće pristupom dokazala da su dorasli zadatku koji im je povjeren.

Cijepljenje je provedeno s Pfizerovim cjepivom a dugih čekanja i nezadovoljstva nije bilo. Ovu akciju valja pohvaliti i zbog toga što je organizirana u samom gradu Biogradu te je mnogim, pogotovo starijim ljudima znatno olakšalo dolazak, tim prije što su temperature ovih dana izrazito visoke i nikako ne pogoduju duljem izlaganja suncu i uopće boravku vani.

Ovim putem obavijštavamo građane koji su se cijepili prvom dozom danas, da će drugu dozu primiti 18. kolovoza 2021. godine u isto vrijeme odnosno u 11:00 sati u istom prostoru Gradske knjižnice Biograd na Moru.

​​​