Događaji

#biograd

Vrijedna donacija Crvenog križa biogradskoj Specijalnoj bolnici za ortopediju

Vrijedna donacija Crvenog križa biogradskoj Specijalnoj bolnici za ortopediju
Grad Biograd na Moru

Dana 29. lipnja 2021. godine, Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru, a posredstvom Hrvatskog Crvenog križa uručilo biogradskoj Specijalnoj bolnici za ortopediju vrijednu donaciju.

Radi se o 660 kg ECOLAB deterdženta, točnije 33 kante u vrijednosti 36.213,92 kune. Suradnja Gradskog društva Crvenog križa grada Biograda i Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru traje od početka COVID-19 pandemije tijekom koje smo bolnici osigurali manje količine posteljine, ručnika, deka kao i zaštitne opreme za djelatnike u skladu s našim kapacitetima, kazala nam je Franka Troskot ravnateljica biogradskog GDCK.

Ovom donacijom želimo podržati rad Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru te doprinijeti boljitku rada, kako njoj i njezinim djelatnicima tako i krajnjim korisnicima njezinih usluga. Prijevoz donacije osiguran je od strane Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru, te je primopredaja obavljena u krugu bolnice. Primopredaji donacije nazočio je i ravnatelj bolnice Mate Kutleša, sestre za kontrolu bolničkih infekcija te ravnateljica biogradskog GDCK-a Franka Troskot.

Ovom prilikom zahvaljujemo se pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo gospođi Radi Birkić, te sestri za kontrolu bolničkih infekcija Marijani Brkić s kojima smo u svakodnevnoj komunikaciji kako bismo prepoznali  potrebe bolnice i pokušali s ovakvim i sličnim donacijama podržati rad i trud svih zdravstvenih djelatnika, uprave i svog ostalog osoblja koji su svakodnevno tu za naše sugrađane, zaključila je Franka Troskot


Reci što misliš!

  Vezane vijesti