Događaji

Akcija

Akcija "Manje oružja - manje tragedija" u subotu u Zadru

Akcija

Tijekom prigodnog programa građani će moći dobiti podrobnije informacije o akciji putem posebno otvorenih info točaka na Narodnom trgu i u Ulici Jurja Barakovića

Ministarstvo unutarnjih poslova RH u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj u RH (UNDP - United Nations Development Programme) zajednički provodi akciju naziva "Manje oružja - manje tragedija" kojom se nastoji senzibilizirati javnost i potaknuti je na legaliziranje i dragovoljnu predaju oružja.

Aktivnosti vezane za ovu Akciju održat će se u Zadru u subotu, 1. ožujka 2008. godine, na Narodnom trgu od 11 do 13 sati kada će se upriličiti poseban program uz nastup javnih osoba, estradnih umjetnika, predstavnika lokalne vlasti, predstavnika udruga branitelja i dr.

Tijekom prigodnog programa građani će moći dobiti podrobnije informacije o akciji putem posebno otvorenih info točaka na Narodnom trgu i u Ulici Jurja Barakovića.

Policijska uprava zadarska poziva sve građane da nazoče ovoj akciji u subotu, 1. ožujka i na taj način daju svoj doprinos.


Reci što misliš!