Kultura

glazba

TAM TAM festival otkrio prvu polovicu lineupa

TAM TAM festival otkrio prvu polovicu lineupa

Poznat je prvi dio lineupa za dvanaesti TAM TAM Music Festival, koji se odvija od 11. do 20. srpnja u Sućurju na krajnjem istoku otoka Hvara.

Tijekom godina TAM TAM Music Festival izrastao je iz okupljališta glazbenika u događaj koji je stekao reputaciju jednog od najboljih malih festivala u regiji, u posljednjih 11 godina na TAM TAM Festivalu je nastupilo više od 90 izvođača, koji su u Sućuraj stizali iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, ali također i iz većine europskih zemalja te iz Amerike.

Festival će započeti 11. srpnja i završiti 20. srpnja, a za sada je najavljeno 14 bendova, M.O.R.T, Klinika Denisa Kataneca, Them Moose Rush, Nemeček, Adam Semijalac & Fige, ROLO, Vizelj, Ljubičice, Auto, Dimitrije Dimitrijević, Putan Club, Proto Tip, Foncedalle, Vagina Corporation.

Očekuje se još najava bendova, ali i bogatog dodatnog programa ispunjenog edukativnim i zabavnim radionicama.

Jedna od najvećih draži TAM TAM festivala je kamp smješten u mirnoj borovoj šumi uz kristalno čisto more, tik uz plažu Česminice. Svakogodišnje poboljšanje infrastrukture jamči posjetiteljima udobnost tijekom boravka, uz veganske obroke, čistu vodu, tuševe, prave pravcate toalete i osvježavajući hlad. Uz to, blizina mora, miris borova i intimna pozornica, izgrađena 2019. godine, pružit će vam sve što vam treba za nezaboravno iskustvo.

Prošle godine festival je prvi put promijenio raspored programa, a ove godine će se glavni dio održavati drugog i trećeg dana festivala (13. i 14. srpnja), dok će se program u kampu održavati svim ostalim danima.

“Ove godine, fokusiramo se na raznolikost glazbenog programa i udobniji boravak gostiju zbog kojih smo smanjili broj ulazica. Uz sunce, more, uredni kamp u gustoj borovoj šumi i brojne radionice, pripremili smo program koji će zadovoljiti ukuse svih posjetitelja”, poručuju organizatori festivala.

Ulaznice za svih 10 dana festivala dostupne su za kupnju po cijeni od 110 € putem sustava Core Event. Ne propustite priliku biti dijelom jednog od najboljih malih festivala u regiji i uživati u deset dana nevjerojatne glazbe, sunca, mora, dobre hrane i zabave.


Reci što misliš!