Događaji

Smjena gostiju

Kod Male Kapele kolona 4 kilometra

Kod Male Kapele kolona 4 kilometra

Na državnim cestama i autocestama promet je i dalje pojačan u smjeru mora ali nema većih zastoja

Kroz tunele Mala Kapela i Sveti Rok, na autocesti A 1, promet teče dvosmjerno. Na sjevernom ulazu u tunel Mala Kapela kolona je oko 4 km, a na južnom ulazu kolone više nema. Kod Svetog Roka kolone u smjeru mora nema, a u smjeru unutrašnjosti je oko 6 km, javlja HAK.

Na državnim cestama i autocestama promet je i dalje pojačan u smjeru mora ali nema većih zastoja. U smjeru unutrašnjosti promet je također vrlo gust. Na izlazu s autoceste u Lučkom kolona vozila koja čekaju naplatu cestarine je oko 2 km.

Gužve su i na cestama u Istri i duž jadranske obale, a do zastoja povremeno dolazi na prilaznim cestama turističkih središta.

Zbog gustog prometa u Zračnoj luci Zadar danas do 22 sata i sutra 20.7. (između 6,30 i 16 sati) dolazit će do prekida na državnoj cesti D 502. Savjetujemo vozačima da koriste brzu cestu Zadar 2- Babindub. Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7.5 tona, bit će nedjelju 20. srpnja od 12 do 23 sata i to na svim važnijim državnim cestama.

Zabrana se primjenjuje i na dionicama autoceste A 1, između čvorova Ogulin-Brinje te Sveti Rok-Maslenica (subotom od 4 do 18 i nedjeljom od 8 do 20 sati). Na ostalim autocestama i na Ličkoj magistrali (D 1) zabrana nema.


Reci što misliš!