Događaji

Business Plan Contest - BPC

Prijavite se za studentsko natjecanje Business Plan Contest 2013.

Prijavite se za studentsko natjecanje Business Plan Contest 2013.
Arhiva RTL

Business Plan Contest nastoji potaknuti mlade na poduzetničko razmišljanje te ulazak u poduzetničke vode

Natjecanje je otvoreno za sve studente iz RH te započinje 16. siječnja. u 15 sati u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a prijave traju od 7. do 31. siječnja. Svi studenti pozvani su na otvaranje natjecanja na kojem će se predstaviti žiri, mentori, voditeljice Ivana Vučemil i Ida Vukšić te prošlogodišnji natjecatelji koji će govoriti o svojim iskustvima s natjecanja te postignućima nakon njega, piše profitiraj.hr

Tijekom samog natjecanja održavat će se brojne radionice i predavanja. Prvo u nizu, a time i uvodno, predavanje održat će 16.siječnja u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu odmah nakon otvaranja Kristina Gaća iz Hrvatskih izvoznika i Hrvoje Bujas iz CISEx-a na temu "Što poduzeti kada imate ideju?". Razloga za prijavu na ovogodišnje natjecanje je pregršt.

Business Plan Contest - BPC nastoji potaknuti mlade na poduzetničko razmišljanje te ulazak u poduzetničke vode. Pruža im mogućnost da svoju poslovnu ideju, uz pomoć stručnih predavača, pretoče u poslovni plan. BPC ih nakon toga dovodi u kontakt s brojnim investitorima i poslovnim partnerima kako bi se poslovni plan mogao realizirati, a njihov posao iz snova postao stvarnost. Bitno je napomenuti kako je od ove godine osigurano i mjesto u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva gdje studenti razvijaju svoju ideju i planiraju pokretanje poduzeća.

Uspješnost ovog projekta potvrđuje i sve veći broj sudionika i natjecatelja iz godine u godinu. Priključuju se studenti sa sve više fakulteta iz sve više gradova. Natjecanje je edukativnog karaktera i cilj mu je pružiti kreativnim i perspektivnim studentima znanje potrebno da pokrenu vlastiti posao i ostvare napisane poslovne planove. Osim toga, pobjednike očekuju i bogate nagrade:

1. NOVČANA NAGRADA ZA PRVA 3 MJESTA

2. PRAKSE U RENOMIRANIM PODUZEĆIMA OVISNO O STRUCI POBJEDNIKA

3. POBJEDNIK POSTAJE ČLANOM ZAGREBAČKOG INKUBATORA PODUZETNIŠTVA

4. 3 PRVA MJESTA DIREKTNO ULAZE U FINALE NATJECANJA PRED POSLOVNIM ANĐELIMA CRANE (ne prolaze prethodne krugove)

5. PRVA 3 FINALISTA SA STVARNIM POSLOVNIM PROJEKTIMA MOĆI ĆE UĆI U UNI ZAGREB START PROGRAM SAVJETOVANJA ZA POKRETANJE STARTUP TVRTKI KOJI PROVODI SVEUČILIŠNI CENTAR ZA ISTRAŽIVANJE, RAZVOJ I TRANSFER TEHNOLOGIJE (CIRTT)

6. NAGRADA IZNENAĐENJA

Uz novčane nagrade, BPC studentima nudi nova iskustva i korisna saznanja koja će im pomoći u daljnjem profesionalnom razvoju. Prvenstveno treba istaknuti vještinu poduzetničkog razmišljanja, timski rad, poticanje kreativnosti, stvaranje mreže kontakata te implementaciju teoretskog znanja u praksi. Budući da je Business Plan Contest idealna prilika za sve studente koji već imaju ideju, ali i one kojima će ona tek pasti na pamet tijekom radionica, pozivamo ih da se prijave i okušaju u pisanju poslovnih planova te pokažu svoju inovativnost. Za sve dodatne informacije pratite nas na Facebook stranici Business Plan Contest www.estudent.hr/bpcte web stranici www.estudent.hr/bpc ili nas kontaktirajte na e-mail bpc@estudent.hr.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.