Događaji

Došla na red

Dijana Čuljak ispitana kao osumnjičenik u aferi Core Media

Dijana Čuljak ispitana kao osumnjičenik u aferi Core Media

Državno odvjetništvo u Zagrebu ispitalo je Dijanu Čuljak o njenoj ulozi u aferi Core Media. Neslužbeno se doznaje da je Čuljak, bivša HRT-ova novinarka, po prvi puta ispitana kao osumnjičenica u ovoj aferi.

Čuljak je svojim iskazima na suđenju Siniši Svilanu teretio njen bivši suprug Vladimir Šelebaj. U medije su nedavno procurile i SMS poruke koje je Čuljak razmjenjivala s Edvinom Softićem, a koje također sugeriraju da je bila umiješana u aferu.

U Core Mediji je Šelebaj bio direktor, a Čuljak je posjedovala 50 posto vlasničkog udjela. Vladimir Šelebaj rekao je to na suđenju u procesu protiv Siniše Svilana kako je upletenost Čuljak u poslove Core medije vidljiva i iz ugovora o tajnom društvu kojeg su potpisali.

"Core Media ne bi bila osnovana da Čuljak i Softić nisu već ranije sa Svilanom dogovorili sve oko plasmana emisija", rekao je Šelebaj u sudnici prošlog tjedna. No, takve tvrdnje opovrgnula je njegova bivša supruga.

"Nikad se nisam bavila poslovanjem Core Medije", rekla je Čuljak o optužbama svog bivšeg supruga dodajući kako je ured te firme svojedobno bio u kući koju je dijelila s Šelebajem, ali tvrdi da u ured nije zalazila.

"Šelebaju sam vjerovala i puno sam toga potpisala. Ali ugovor o tajnom društvu Core Media nisam nikad vidjela i ako sam ga potpisala to je bilo nesvjesno", rekla je Čuljak kao svjedok u istom procesu protiv Svilana.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.