Događaji

Na predstavljanju koalicije...

Ingrid Antičević Marinović: Glasovala sam Kalmetinu ostavku u Saboru

Ingrid Antičević Marinović: Glasovala sam Kalmetinu ostavku u Saboru

Na optužbe M. Pupića Bakrača da su već više od dvadeset godina HDZ-ovi trojanski konji, Ingrid Antičević Marinović rekla da je glasovala za Kalmetinu ostavku u Saboru, Omerka Šarić opovrgla da ju je HDZ ugurao u upravne odbore, a Sabina Glasovac da ju je u MIOC zaposlio Ćurko, a ne Livaković.

Na predstavljanju koalicije SDP-a, HNS-a, HSLS-a, DSU-a i Zelenih za lokalne izbore u Gradu Zadru, uz ranije poznate kandidate danas je predstavljena i liječnica Ljiljana Klarin, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika iz redova HNS-a.

Iako su istaknuli da će voditi pozitivnu kampanju, SDP-ovci su odgovorili na optužbe Marka Pupića Bakrača da su već više od dvadeset godina HDZ-ovi trojanski konji. Ingrid Antičević Marinović podsjeća kako je glasovala o Kalmetinoj ostavci u Saboru, Omerka Šarić odgovara na optužbe da ju je HDZ gurao u upravne odbore, a Sabina Glasovac da ju je u MIOC zaposlio Zdravko Livaković:

"Ja sam bila i glasovala sam za takav prijedlog kakav je tada iznijela naša oporbena koalicija. Ne, nije me zaposlio Zdravko Livaković. Zaposlio me je Zdravko Ćurko. Nikad, nikad i opet nikad me HDZ nije predložio ni stavio ni u jedan upravni ili nadzorni odbor. Neki su me nazvali Jovankom, a nakon dvanaest godina neki drugi me nazivaju Jadrankom. Ja sam Omerka i ostat ću Omerka."

Na inzistiranje novinara da Omerka Šarić kaže tko ju je nazivao Jovankom i Jadranakom, odgovorila je: "Božidar Kalmeta."

radio Zadar


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.