Događaji

Oprez vozači!

Kolnici mokri i skliski, magla smanjuje vidljivost

Kolnici mokri i skliski, magla smanjuje vidljivost

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a magla smanjuje vidljivost na autocesti A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok, te od mosta Maslenica do čvora Zadar II, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina u smjeru istoka opasnost od životinja na autocesti. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale DC8 mogući su odroni.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Ivanja Reka i Kosnica na mostu Sava u smjeru Bregane, vozi se suženim kolnikom. U vrijeme pojačanog prometa, osobito radnim danima od 7 do 9 sati te od 15 do 17 sati, vozače koji se kreću u smjeru Zagreba HAK moli da koriste izlaze Kraljevečki Novaki ili Popovec kako bi se izbjegle dodatne gužve.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste DC1 između čvorova Đurmanec i Krapina, zbog oštećenja kolnika. Zbog opasnosti od urušavanja mosta zatvorena je ŽC3145 Tomašnica-Zadobarje-Karlovac.

Zbog radova, za sva teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Gunja, a za teretna vozila iznad 7,5 tona zatvoren je granični prijelaz Rupa.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. Odlukom Agencije za obalni linijski pomorski promet od ponedjeljka, 18. svibnja promet na državnoj liniji 505 Vodice - Prvić - Zlarin - Šibenik održavat će se s novoizgrađenog mula Vrulje umjesto dosadašnjeg mula Krke.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.