Događaji

Stanje na cestama

HAK: Kolnici mjestimice mokri i skliski, magla smanjuje vidljivost

HAK: Kolnici mjestimice mokri i skliski, magla smanjuje vidljivost

Mokrih ili vlažnih te skliskih kolnika ima mjestimice u Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Lici te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a magla mjestimice smanjuje vidljivost na autocesti A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale DC8 mogući su odroni zemlje i kamenja.

Zbog radova u tunelu Mala Kapela, na autocesti A1, vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad od 196. +163 do 200. +163km, vozi se desnim kolnikom, dvosmjerno.

Zbog radova vozi se uz privremenu regulaciju prometa na zagrebačkoj obilaznici A3 od 28. +800 do 27. +600 km u smjeru Bregane te od 27. +600 do 28. +800 km u smjeru Lipovca (izgradnja čvora Jakuševec), na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Sveta Helena i Komin, kod tunela Hrastovec, te na vijaduktu Dugi Vrh.

Za sav promet zatvorena je državna cesta DC1 između Đurmanca i Krapine, zbog oštećenja kolnika, a kroz Korenicu vozi se uz privremenu regulaciju prometa.

Zbog odrona zatvorena je županijska cesta ŽC4030 Kutjevo-Orahovica.

Zbog radova, za sva teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Gunja. Zbog radova na graničnom prijelazu Vinjani Donji, proširuje se trak za teretna vozila, moguće su gužve.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.