Događaji

Stanje na cestama

Magla smanjuje vidljivost u Lici i kod tunela Sveti Rok

Magla smanjuje vidljivost u Lici i kod tunela Sveti Rok

Zbog opasnosti od naleta na pse na autocesti A4 Zagreb-Goričan kod čvora Varaždin vozi se uz ograničenje brzine. Savjetujemo vozačima da poštuju privremenu regulaciju prometa i ograničenje brzine, javlja Hrvatski autoklub

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na 79. km između čvorova Čavle i Orehovica, u smjeru Rijeke, vozi se jednim trakom usporeno.

Zbog nafte na kolniku na državnoj cesti DC6 Jurovski Brod-Karlovac u mjestu Gornje Stative vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Gorskom kotaru te dijelu Istre i središnje Hrvatske. Ima je i na autocestama o to na A1 između Bosiljeva 2 i tunela Mala Kapela te čvora Gospić i tunela Sveti Rok,
A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva 2 i Kikovice.

Kolnici su mokri ili vlažni te skliski u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura na cestama u unutrašnjosti moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na važnijim cestovnim pravcima kao i na gradskim cestama i obilaznicama. Na cestama gdje su u tijeku radovi mogući su zastoji.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.