Crna Kronika

#info

Prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama
Igor Kralj/Pixsell

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanja nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, u četvrtak 03. listopada oko 23 sata u Zadru na gradskom predjelu Bili Brig policijski službenici su 22-godišnjaka zatekli u posjedu oko 11,73 grama amfetamina, tzv. „speed“, pakiranih u četiri pojedinačna pakiranja te više pakiranja sa sadržajem tekućine nepoznatog sastava. Tijekom postupanja, 22-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te pružao aktivni otpor i pokušao se udaljiti sa mjesta događaja. Policijski službenici su nad njime uporabili sredstva prisile te je uhićen i doveden u prostorije policije.       
   
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 22-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija protiv 22-godišnjaka, podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu u Zadru.


Reci što misliš!