Crna Kronika

divljaci na djelu

Armada napravila sačekušu za Torcidu, policija spriječila veći sukob i privela dio sudionika

Armada napravila sačekušu za Torcidu, policija spriječila veći sukob i privela dio sudionika
Nel Pavletic/PIXSELL

Na autocesti Rijeka - Bosiljevo na čvoru Vrata u nedjelju popodne došlo je do tučnjave u kojoj su sudjelovali navijači nogometnih klubova Rijeke i Hajduka, policija je spriječila daljnji sukob, dio sudionika je priveden, a ozlijeđenima se pruža liječnička pomoć, doznaje se iz policije.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su da je danas oko 15.30 sati na čvoru Vrata došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba.

Prema dosadašnjim saznanjima, u tučnjavi su sudjelovali pripadnici dviju navijačkih skupina, a brzom intervencijom policije spriječen je daljnji sukob i nastanak veće materijalne štete.

Dio sudionika je priveden te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje, a ozlijeđenima u tučnjavi pružena je liječnička pomoć.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica te sudionika ovog događaja, naveli su iz policije.

Novi list piše da je riječ o sukobu navijača i to Armade i Torcide, koja je putovala na gostovanje u Pulu, gdje se Hajduk sastaje sa Istrom, a na putu ih je dočekala grupa iz Armade.


Reci što misliš!