Sport

Rukomet

Dinamičan vikend RK Zadra2013: organiziraju 1. Rukometni turniri CROKID5-1, seniori igraju prvu utakmicu sezone

Dinamičan vikend RK Zadra2013: organiziraju 1. Rukometni turniri CROKID5-1, seniori igraju prvu utakmicu sezone

RK Zadar2013 organizator je prvog rukometnog turnira CROKID5-1 u razdoblju od 13. do 15. rujna 2024. godine uz potporu Ministarstva turizma i sporta u sklopu sufinanciranja sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2024. godini.

Zanimljiv trodnevni program turnira odvijat će se u ŠRC Mocire i OŠ Zadarski otoci za generacije U11, U13 i U15, a na turniru će nastupiti preko 200 mladih rukometaša iz raznih krajeva Hrvatske, od Čakovca, Gospića, Trogira, Biograda i dva zadarska rukometna kluba. Uz bogati rukometni program kroz vikend, očekuje nas također puno zabave i druženja.

- Ekipa iz kluba je zaista sretna što imamo priliku organizirati ovakav turnir te se veselimo ovom prvom izdanju turnira s tendencijom da postane kontinuiran i tradicionalan projekt našeg kluba te organizacijski, sadržajno i konceptualno preraste u jedan od važnijih rukometnih turnira u Hrvatskoj - kaže trener Matija Merhar te se nadovezuje kako će se ovu subotu održati i prva povijesna seniorska utakmica kluba u ŠRC Mocire s početkom u 20:00 sati.

- Iznimno se zahvaljujem Ministarstvu turizma i sporta što je prepoznao naš prijavljeni projekt i omogućio klubu iskorak i višu organizacijsku razinu potporom u održavanju 1. Rukometnog turnira CROKID5-1.

Pozivamo sve zainteresirane, roditelje, djecu i rukometne entuzijaste da se pridruže u subotu i nedjelju i pogledaju jedne od najboljih ekipa Hrvatske na ovom turniru te također nazoče prvoj seniorskoj utakmici našeg kluba u Mocirama u 20:00 sati na koju sam osobno kao predsjednik kluba jako ponosan. Posebno zahvaljujem trenerima, roditeljima djece, svojoj obitelji i svim ostalima, koji su se aktivno i volonterski uključili u logističku ispomoć pri organizaciji prvog turnira - kaže predsjednik kluba i trener Frane Kardum.


Reci što misliš!