Crna Kronika

Ubojstvo

Kod Trilja pronađeno tijelo mlade djevojke

Kod Trilja pronađeno tijelo mlade djevojke

Neslužbeno se doznaje da je riječ mlađoj ženskoj osobi te da je truplo pronađeno golo, preko glave je bila prebačena jakna, a uočeni su i tragovi krvi

Desetak kilometara od mjesta gdje je u subotu nestala 21-godišnja Kristina Šušnjara, pronađeno je truplo mlade žene. Strahuje se da je riječ upravo o nestaloj djevojci, javlja Dnevnik.hr

Tijelo je pronašao stariji mještanin koji je, navodno, tražio svog psa. Na teren je izašao istražni sudac, no pravi početak očevida tek će uslijediti jer se čeka specijalna ekipa kriminalista iz Zagreba.

Neslužbeno se doznaje da je riječ mlađoj ženskoj osobi te da je truplo pronađeno golo, preko glave je bila prebačena jakna, a uočeni su i tragovi krvi. Policija je blokirala mjesto pronalaska trupla i ne može mu se prići bliže od oko jedan kilometar.

Strahuje se da se radi upravo o Kristini Šušnjari, koja je nestala u subotu 5. siječnja 2008. godine, oko 20.00 sati, kada je na mostu u Trilju zadnji put viđena, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Nestala Kristina Šušnjara (Foto: Dnevnik.hr)

Djevojka je na mostu stopirala, a zasad nema saznanja o drugim okolnostima njezina nestanka.

PU splitsko-dalmatinska objavila je i opis nestale djevojke.
Visoka je oko 175 cm, srednje tjelesne građe, plave kose srednje dužine, odjevena u jeans jaknu plave boje i crne jeans hlače, s crnim čizmicama.

Djevojka je nestala nakon što se uputila na noćni provod iz Trilja u Sinj. Obitelj, koja je prijavila nestanak i koja sudjeluje u potrazi, odmah je posumnjala na otmicu.

- Vidjeli smo na njoj da nema nikakvih znakova da je nešto kod nje drugačje nego kod drugih cura. Najvjerojatnije je u Trilju odvežena i dalje se ne zna ništa, rekao je Kristinin otac Ivica.


Reci što misliš!