Crna Kronika

Tragedija

Engleska: Otac se spotaknuo na igračku i ubio sina

 Engleska: Otac se spotaknuo na igračku i ubio sina

Za vrijeme tragedije, njegova žena Katie pripremala je čaj u kuhinji, i čim je čula vrisak svog muža dotrčala je u dnevnu sobu gdje je vidjela Sama kako drži Leona u naručju i plače

U dnevnom boravku vlastitog doma, Sam Barwick iz Yorkshirea ubio je svog šestomjesečnog sina Leona kada je spotaknuvši se na njegovu igračku pao točno njemu na glavu.

Iako se ovaj nesretni incident dogodio u studenom prošle godine, danas je završena istraga u kojoj su policija, kao i patolog, događaj službeno proglasili 'tragičnom nesećom', piše Daily Mail.

Dvadesetogodišnji otac još uvijek je u šoku i ne zna točno što se dogodilo, ne sjeća se kako je ustao s poda, u pamćenju su mu samo ostale oči malenog sina kako ga širom gledaju.

Za vrijeme tragedije, njegova žena Katie pripremala je čaj u kuhinji, i čim je čula vrisak svog muža dotrčala je u dnevnu sobu gdje je vidjela Sama kako drži Leona u naručju i plače.

Odmah su pozvali susjede i hitnu pomoć, no sve je bilo uzalud - njihovo prvo i jedino dijete umrlo je nakon dva dana u bolnici pod dijagnozom 'nagnječenja lubanje' uzrokovane padom oca visokog 182 centimetra i teškog 82 kilograma.


Reci što misliš!