Crna Kronika

Sukob navijača

U sukobu navijača lakše ozlijeđen policajac

U sukobu navijača lakše ozlijeđen policajac

Prilikom njihove preprate u prostorije policije u PP Benkovac, na naplatnim kućicama prilikom izlaska sa autoceste sačekalo ih je nekoliko navijača BBB-a koji su ih pokušali napasti, a u čemu su spriječeni od strane policijskih službenika, pri čemu je jedan policijski službenik lakše ozlijeđen

Jučer oko 13,50 sati, na južnoj benzinskoj postaji Nadin na A-1 skupina navijača Torcide napala je navijače BBB-a bacajući  kamenje prema kombi vozilu u kojem su se dovezli pripadnici BBB-a, a koji su se sklonili u unutrašnjost benzinske postaje. Daljnji sukob spriječili su djelatnici PU zadarske, nakon čega su se obje skupine razišle.

Tom su prilikom oštećena stakla na kombi vozilu i staklo na vratima benzinske postaje.

Ubrzo nakon sukoba, policijski službenici zaustavili su dva kombi vozila u kojima su se nalazili spomenuti navijači skupine Torcida.

Prilikom njihove preprate u prostorije policije u PP Benkovac, na naplatnim kućicama prilikom izlaska sa autoceste sačekalo ih je nekoliko navijača BBB-a koji su ih pokušali napasti, a u čemu su spriječeni od strane policijskih službenika, pri čemu je jedan policijski službenik lakše ozlijeđen.

Nakon dovršetka prekršajne obrade protiv svih 20 pripadnika Torcide podnesen je optužni prijedlog iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, a protiv nepoznatog počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog Uništenja i oštećenja tuđe stvari zbog oštećenja kombi vozila i stakla na benzinskoj postaji.


Reci što misliš!