Crna Kronika

Dobar ulov plavaca

Zagrebačka policija zaplijenila 21 kg marihuane

Zagrebačka policija zaplijenila 21 kg marihuane

Zagrebačka policija danas se pohvalila zapljenom velike količine droga u Svetoj Nedjelji.

Plavci su u obiteljskoj kući 33-godišnjaka u naselju Brezje pronašli 21 kilogram marihuane koja je bila pakirana u 82 paketa. Vrijednost droge koja je prokrijumčarena iz Makedonije je procijenjena na 300.000 kuna. U vezi ove droge uhićena su tri dilera, dok za još dvojicom policija traga.

Do ovog "dobrog ulova" došlo je nakon što su plavci pratili dva muškarca stara 26 i 33 godine sa zagrebačkog područja te su ih uhitili prije tri dana u Susedgradu. Potom je u kući 33-godišnjaka pronađen 21 kilogram marihuane, dok je kod mlađeg u Španskom pronađena manja količina droge i digitalna vaga.

Drogu je 33-godišnjak u utorak preuzeo od 23-godišnjeg Makedonca koji je u Volkswagenu marihuanu prevezao preko Bajakova. Policija traži dvojicu Makedonaca stara 37 i 38 godina, koji su navodno organizirali krijumčarenje, ali nisu bili na primopredaji. 23-godišnji Makedonac je uhićen u srijedu na Bajakovu. Tijekom primopredaje u Svetoj Nedjelji ostao mu je jedan paket sa 304 grama marihuane te su tu drogu pronašli policajci s donje strane motora.

Trojica dilera su privedeni istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. sumnja se kako je dvojac, koji je još uvijek u bijegu, otišao s novcem za drogu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.