Crna Kronika

Pokušaj samoubojstva

Prerezao si grlo i autom se zabio bivšoj u kuću

Prerezao si grlo i autom se zabio bivšoj u kuću

Nekoliko puta je nazvao na kućni telefon kako bi se uvjerio da je djevojka u kući

Muškarac (30) iz Readinga u Velikoj Britaniji pokušao se ubiti jer se bivša djevojka Tara Lavery nije htjela pomiriti s njim. Ukrcao se u svoj crni Peugeot te je krenuo prema njenoj kući, prenosi 24sata.hr

Nekoliko puta je nazvao na kućni telefon kako bi se uvjerio da je djevojka u kući. Nakon što se približio kući prerezao si je grlo te je nagazio na gas i zabio se u zid njene kuće. Čudom je preživio, a zadobio je teške ozljede vrata i prsiju. Liječnici se bore za njegov život.

- Vidio sam samo kako crni automobil punom brzinom udara u zid kuće te kako je uništio pola zida i prozore kuće - rekao je jedan susjed koji je svjedočio nesreći. Automobil je potpuno uništen, a vatrogasci su trebali rezati lim auta kako bi muškarca izvukli. 

- Čuo sam kako se nije mogao suočiti s prekidom veze te je odlučio sve okončati - rekao je drugi susjed. Osim Tare u kući je bilo i troje djece, koju su nakon nesreće odvezli u bolnicu kako bi ih pregledali. Djeca su zadobila posjekotine po tijeku, ali su ozljede lakše, piše Daily Mail.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.