Crna Kronika

Još 72 sata pritvora

Vinka Cetinski i suradnici će ostati u pritvoru još 72 sata

Vinka Cetinski i suradnici će ostati u pritvoru još 72 sata

Vinku Cetinski, Gordana Dobrovića, Marina Sorgu, Rominu Hrvatin i Željka Bilića terete za malverzacije kojima su Danka Končara oštetili za milijune kuna

Vinki Cetinski produžen je pritvor na još 72 sata, odlučio je sudac Županijskog suda u Puli na zahtjev Županisjkog državnog odvjetništva. Podnijeli su i istražni zahtjev protiv Vinke Cetinski i još šestero ljudi koje sumnjiče zbog malverzacija pri kupoprodaji nekretnina. S njom u pritvoru ostaju i suradnici Marina i Boris Sorga i Romina Hrvatin, javlja HRT.

Vinku Cetinski, Gordana Dobrovića, Marina Sorgu, Rominu Hrvatin i Željka Bilića terete za malverzacije kojima su Danka Končara oštetili za milijune kuna. Vinka je na ispitivanju rekla kako je sve radila po nalogu Končara.

Nakon noći provedene u pritvoru Vinku je u nedjelju posjetio suprug i dostavio joj odjeću. Sva roba koju je Mirko Cetinski donio supruzi bila je crna, prenosi 24sata.hr Vinka u pritvoru nije imala nikakvih posebnih zahtjeva, a Jutarnji doznaje kako djeluje potreseno i uplašeno. U nedjelju je dobila i cimericu, srednjoškolsku profesoricu, Orijanu G., osumnjičenu za gospodarski kriminal.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.